Sortida: 08:30h Zona Esportiva -PENELLES




REGLAMENT I NORMES

NORMES I REGLAMENT:

DURANT EL RECORREGUT HI HAURÀ PUNTS DE CONTROL DE TEMPS, PER TANT: 

-CALDRÀ PORTAR EL DORSAL VISIBLE (qui no porti dorsal, no se li  podrà otorgar cap temps FINAL).


- SI ALGUN PARTICIPANT RETALLA EL RECORREGUT ÉS POSSIBLE QUE NO SE LI PUGUI AGAFAR EL TEMPS EN ALGUN PUNT DE CONTROL, PER TANT NO TINDRÀ TEMPS FINAL, I LA ORGANITZACIÓ PODRÀ FER-LO CONSTAR COM A DESQUALIFICAT.

 

REGLAMENT:
  • La marxa no és cap prova competitiva, és una PEDALADA de BTT amb ganes de FER ESPORT, ganes de superació i diversió.
  • Els participants NO FEDERATS, tindran una assegurança d'accidents exclusiva per la marxa ciclista, coberta dins la inscripció.
  • Tots els participants estan obligats a circular dins la càpsula de seguretat, formada pels diferents vehicles, que  formaran la marxa, amb vehicle Inici de Cursa i vehicle Fi de Cursa.
  • Tots els participants estan obligats a circular amb el casc de seguretat posat, i podran utilitzar tot tipus de bicicletes , sempre que els neumàtics siguin tipus tot terreny.-Els menors de 18 anys hauran de portar autorització escrita i signada de pare, mare o tutor on hi consti un telèfon de localització, SINO VAN ACOMPANYATS PER ALGUN PARE , MARE O TUTOR DURANT LA MARXA BTT,
  • El recorregut NO està tancat per la pedalada, PER TANT, cal vigilar amb altres possibles usuaris de la vía, SOBRETOT als encreuaments de carreteres i camins. (Hi haurà persones senyalitzant en els llocs més conflictius)
  • Els participants hauran de seguir les ordres dels punts de control de la organització. La organització es reserva el dret de resoldre al seu criteri qualsevol incident que es pugui produir durant la marxa ciclista.
  • Si algun participant té algun problema físic o mecànic sense solució, té algun incident i/o ha d'abandonar la prova, ha de dirigir-se al proper o anterior Control de la organització i se'l recollirà tant aviat com sigui possible O TRUCAR AL TELEFON DE LA ORGANITZACIÓ QUE ESTARÀ AL DORSAL.
  • La organització no es farà càrrec de possibles lesions o danys a la bicicleta que es puguin causar durant la cursa, però en tot cas, si no estan Federats, se'ls facilitarà la primera assistència mitjançant ambulància i se'ls donarà les dades de l'assegurança contractada per poder visitar-se i tractar-se d'una possible lesió.
CONSELLS:

1.- Portar eines per qualsevol imprevist mecànic.(càmeres,bomba d'aire, eines,...)
2.- Portar  telèfon mòbil.
3.- Portar 1-2 bidons amb aigua o altres refrescos freds.

*La inscripció amb aquesta marxa implica l'acceptació d'aquestes normes.


Per a qualsevol dubte, aclariment o suggeriment :  serraalmenara@gmail.com

1 comentari: