Sortida: 08:30h Piscines Municipals
PERFIL RUTA CURTA

Cliqueu damunt de la imatge per fer-la més gran.

La Ruta Curta surt del camp de futbol de Butsènit d'Urgell (Montgai), i començara fent uns 3km cap als camins de la part Nord del poble.
Després travessareu la carretera d'Agramunt a Balaguer i anirem agafant direcció cap a la Zona del Pilar d'Almenara, sempre amb lleugera pujada per camí fins al km 6.
Al km 9 trobareu la primera sorpresa, ja que passareu per un túnel de 50 metres sota el Canal d'Urgell, i després de fer 1km de lleugera pujada, trobareu el primer corriol de baixada, fàcil i poc tècnic on tornareu a passar pel sota el canal d'urgell.
Alli al Pk 11, és desviarà la RUTA CURTA de la mitjana i la llarga.
La Curta baixarà per camí fàcil fins al primer poble, CASTELLSERÀ, on al pk 14 tindreu l'Avituallament liquid i sòlid de la ruta Curta.
Després fareu un pujada d'uns 3km per camí (que cal fer amb calma) fins als peus de Rocafinestres. Llavors agafareu un corriol xulissim que comença pujant, té una baixada ràpida, i acabareu pujant per donar a un camí principal. A partir d'aquí ja anireu direcció a Butsènit (Meta), però abans haureu de fer un parell de corriols més, que no tenen massa complicació. L'ùltim corriol a 2km de Meta, us encantarà, i abans d'arribar al poble passareu pel costat del riu Sió, per un pas estret sota la carretera i ja teniu el final a 200 metres. 
SEGUR QUE US ENCANTARÀ. Bocata, beguda, obsequis, i unes bones rialles amb els companys/es per acabar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada