Sortida: 08:30h Zona Esportiva -PENELLES
PERFIL RUTA MITJANA
Cliqueu damunt de la imatge per fer-la més gran.
Al sortir de Castellserà farem 1km neutralitzat per dins el poble, i després agafarem cami ample, amb lleugera pujada per anar estirant el grup. 
Al km 6 la CURTA anirà RECTE i aviat començara a disfrutar d'alguns corriols, i la MITJANA i LA LLARGA es desviaran a la DRETA.
La Mitjana, pujareu cap al Pilar d'Almenara (455m.), i després farem uns 12-15 km de corriols entrellaçats, passant pel "corriol de la bassa", el "mitic" DESFILADERO, corriol de la cabana, ...etc, i al pk 29, ja trobareu el avituallament sòlid i liquid, seguireu amb cami ample , per dirigir-vos a un corriol curt i ràpid.
-Al pk 36 es troba el desvio MITJANA a l'esquerra, LLARGA a la dreta, (a les 11 hores qui no arribi a aquest punt No podrà fer la LLarga) i serà desviat a la Mitjana.
Agafareu sentit Bellmunt amb pujada on fareu un altre corriol , per agafar rapidament la baixada cap a Penelles, i rapidament us tocarà afrontar la última pujada, a Rocafinestres(2km durs), que cal agafar amb calma, després fareu l'ultim corriol (corriol de les xinxes), i aviat cap a Meta amb baixada.
SEGUR QUE US ENCANTARÀ, haureu patit i disfrutat a la vegada. 
El Bocata, beguda, obsequis, i unes bones rialles amb els companys/es US ESPEREN per acabar!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada