VI BTT Serra d'Almenara
jueves, 1 de junio de 2017

FOTOS CURSA 2017 -Cliqueu a l'enllaç de sota.
FOTOS CURSA VI BTT SERRA ALMENARA 2017
Donant la edició del 2017 per finalitzada, volem donar les gràcies a tots els participants que heu confiat en nosaltres, i després de valorar-ho molt vam decidir ampliar inscripcions fins a 400, i no vam voler ampliar més, ja que el nostre lema és " valorem més la qualitat que la quantitat", i  volem que tots els bikers quedin contents, i això s'aconsegueix sense grans aglomeracions, o això pensem nosaltres,

 Doncs el diumenge 400 bikers inscrits  van prendre la sortida i van poder escollir entre 3 circuits.

Per nosaltres, la nostra valoració és molt positiva, ja que tots els comentaris que em rebut són molt bons, i si alguna té alguna crítica o suggeriment sempre es bó que ens ho faci saber, per què sempre hi ha coses per aprendre i millorar.VOLEM AGRAÏR EL SUPORT DE COMERÇOS I EMPRESES DE LA ZONA, VOLUNTARIS, AL CENTRE EXCURSIONISTA DE BELLCAIRE D'URGELL, AJUNTAMENTS COL·LABORADORS, C.C. DE LA NOGUERA, C.C. DE L'URGELL, A LA EXC, DIPUTACIÓ DE LLEIDA, I EN ESPECIAL AL AJUNTAMENT DE BELLCAIRE D'URGELL QUE ENS HA ACOLLIT COM SEMPRE AMB ELS BRAÇOS OBERTS.(Un poble que es mou, treballa, i té ganes de fomentar l'esport)SENSE TOTS VOSALTRES AIXÒ NO HAGUÉS ESTAT POSSIBLE!!! MOLTES GRÀCIES A TOTS/ES!!!!NOSALTRES VALOREM LA MARXA AMB ÈXIT ROTUND!!!!

1 comentario:

  1. FABRICANTES DE ARTICULOS DE REGALO PERSONALIZADOS CON TU FOTO
    Os dejo un link de productos de regalo personalizados con tu foto/logo para cualquier clase de evento como artículos de publicidad(llaveros,pins,bolis,imanes...) productos religiosos - cofrades( medallas, cordones, rosarios,...) o regalos para tus invitados (bodas, comuniones, bautizos..) Disculpe molestias.
    www.regalosconpersonalizado.blogspot.com

    ResponderEliminar